De beste zangeres op mijn bruiloft gehad!

Al sinds ik een klein meisje ben, heb ik gedroomd over een mooie bruiloft met alles erop en eraan. De meeste bruiloften waar ik zelf geweest ben, hebben alleen een DJ die voor de muziek zorgt. Echter wilde ik het bij mijn eigen bruiloft iets anders aan gaan pakken: ik wilde live muziek, verzorgd door een zangeres!

Leuke sfeer dankzij goede muziek

Via Evenses kon ik een zangeres-pianiste inhuren. Ik vind popmuziek met pianobegeleiding namelijk heel mooi en daarom zocht ik naar een muzikante die naast mooi zingen ook nog zichzelf kon begeleiden op piano. Toen ik zag dat Adele tot de repertoire van Suzy Jane behoorde en ik een aantal demo’s geluisterd had, wist ik dat ik haar moest hebben voor mijn bruiloft! Ik heb haar meteen geboekt op mijn trouwdag en ik kon me geen betere zangeres wensen, want wat kon Suzy Jane prachtig zingen! De sfeer op mijn bruiloft was extra feestelijk door de live zangeres en ik kijk er heel tevreden op terug. Naast bekende popliedjes bracht Suzy Jane ook een aantal jazznummers ten gehoor en alle gasten vonden het heel erg mooi. Ik kon ook van tevoren een aantal verzoeknummers doorgeven die Suzy Jane op de dag zelf zou zingen en dat vond ik heel leuk. Mijn man en ik hebben namelijk speciale herinneringen bij een aantal liedjes en het was mijn wens om op deze nummers te dansen op mijn bruiloft. Dankzij Suzy Jane en Evenses heb ik echt de bruiloft van mijn dromen gehad, dus ik kan echt iedereen aanraden om daar een zanger(es) te boeken!