De mogelijkheden van houten trein speelgoed!

Het klinkt misschien heel erg eenvoudig, houten trein speelgoed, maar schijn kan bedriegen. Er is namelijk ontzettend veel mogelijk met houten trein speelgoed. In deze blog gaan we je daar meer over vertellen, dus lees gauw door!

Locomotieven

Bij houten trein speelgoed kun je telkens een andere locomotief aan de trein hangen. Zo is het eigenlijk telkens weer een andere trein en gaat het nooit vervelen!

Kleuren

Door de verwisselbare locomotief en wagons kan jouw kind telkens andere kleuren treinen maken. Met een paar verschillende stukjes zijn er al superveel combinaties mogelijk. Ook dit zorgt ervoor dat de trein niet snel zal vervelen.

Extra’s

Je kunt boompjes of andere omgevingen om het spoor heen zetten. Zo kan jouw kind bijvoorbeeld spelen alsof de trein door het bos of juist de woestijn rijdt. Superleuk!

Stations

De trein rijdt rond over het spoor, maar waar stopt deze? Met verschillende stationnetjes wordt het spelen met houten trein speelgoed extra leuk. Jouw kind kan met zijn of haar rijke fantasie waarschijnlijk uren genieten van de verschillende stations en plekken waar de trein stopt en weer vertrekt.

Poppetjes

Met kleine poppetjes krijgt het houten trein speelgoed nog een extra dimensie. Het lijkt voor jouw kind dan net echt en het wordt een stuk persoonlijker. Kinderen hebben namelijk de neiging om de poppetjes tijdens hun spel ook persoonlijkheden mee te geven. Zo ontstaat er een geweldige speelmiddag met maar een paar stukjes extra speelgoed!

Geef het cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor je eigen kind of dat van een ander? Houten trein speelgoed is dan altijd een idee. Het is duurzaam, blijft lang leuk en zal niet snel kapot gaan. Dit alles betekent dat houten trein speelgoed garant staat voor urenlang speelplezier. Meer dan dat kun je niet verwachten van een cadeautje, toch?