Een Snackmobiel nemen?

Wil jij een snackmobiel voor je huis hebben? Niet meer naar de snackbar gaan maar laat het juist naar jouw toe komen?

Een snack bus? Wat draait er nu in je hoofd als je nou deze zin hoort. De ene denkt er anders over na dan een ander. Dat maakt zo’n wagen eigenlijk ook juist zo super leuk.

Dingen zelf voorbereiden kan soms heel stressvol zijn, vooral als het draait om een feestje. Tijdens een feestje je handen vol hebben is natuurlijk geen pretje. Iedereen wilt wel wat snackjes op een feestje hebben. Als je dit zelf niet allemaal wilt regelen. dan kan een wagen met allemaal lekker snacks een goede oplossing voor jou zijn. Het gaat allemaal ook net iets makkelijker en hierdoor heb je ook meer tijd om andere dingen te kunnen doen. Het nemen van zo’n wagen ziet er ook nog heel gezellig uit.

Eigen ervaring   

Laatst huurde ik een snackwagen voor mijn zoons 10e verjaardag. Hij was er heel erg blij mee. Zelf nodigde hij een paar vriendjes en vriendinnetje uit op zijn verjaardag. We vierde zijn verjaardag gewoon bij ons in de achtertuin. Ik vroeg nog aan hem wat hij allemaal op zijn verjaardagfeestje wilde gaan eten. Hij zij meteen iets van de snackbar wilde eten. Kinderen houden er natuurlijk van. Naar de snackbar gaan en eten halen had ik zelf helemaal  geen zin in. Het kwam ook merendeels omdat er mensen bij ons thuis waren en dan wil niet even weg gaan. Eten laten bezorgen zorgen kon natuurlijk ook. Een vriendin van mij  kwam op het idee om een snackmobiel te huren. Ik zelf dacht van ja, waarom niet. Mijn zoon was ook heel erg tevreden met zijn verjaardagfeestje.